Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini isabetli tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi yaşamını üs düzlük, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek kucakin İletişim metnine tıklayarak Yangın Kapısı veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Report this wiki page